Mobirise
Mobirise

Atelier Pabloos

Bij Atelier Pabloos begeleid ik, samen met Kiek Posthuma, ouderen die lijden aan dementie en andere doelgroepen bij schilderen en andere creatieve activiteiten en geven wij trainingen voor begeleiders/sters.
Atelier Pabloos is een onderdeel van Atelier de Vrije Vlinder.

Deelnemers hoeven absoluut niet creatief te zijn, hoeven zelfs nooit iets met verf of een ander kunstzinnig medium gedaan te hebben, maar dat het ontspannend en zelfvertrouwen-vergrotend werkt is een feit!
Wij komen op aanvraag naar u toe, in het verzorgingshuis/verpleeghuis of bij u thuis en werken zowel individueel als in (kleine) groepjes. 

SCHOLING
Scholing voor iedereen, beroepsmatig of als "kind van", die verantwoord willen leren schilderen en creatief bezig willen zijn met mensen die lijden aan dementie, in kleine groepjes, individueel, op locatie (in verzorgings- of verpleeghuis) of in ons Atelier in Barneveld, 3 ochtenden of 1 hele dag.
Op maat voor u in uw situatie.
Je krijgt een reader mee met informatie, en een certificaat na afloop. Begeleiding door ons, 2 gecertificeerd kunstzinnig coaches - wij bereiden onze workshops/scholing altijd gedegen, én met veel plezier, voor: het is nl. maatwerk wat wij leveren.

Mobirise

De KleurenFontein

Samen met Kiek Posthuma, beiden gecertificeerd kunstzinnig coaches met humor, een waanzinnig enthousiasme, creativiteit en kleur, verzorg ik creatieve workshops op locatie. De Kleurenfontein is ook een initiatief van Atelier de vrije Vlinder.

Eigenlijk is bijna alles op creatief gebied mogelijk bij ons! Of het nou schilderen, of trommelen is, tekenen of kleien, speksteen snijden, of een krachtsteen maken, of een workshop geheel naar eigen wens. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Je kunt ons bij je thuis uitnodigen als je ongeveer 6 personen bij elkaar hebt, wij komen naar jouw bedrijf toe, of we werken in afgehuurde ruimtes. Zeg het maar.

Je kunt ons boeken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een vriendinnenfeestje, een jubileum, een reunie, of verzin zelf een gelegenheid.
Vrijblijvend overleg is altijd mogelijk, via telefoon of mail.

Mobirise

Stone-Art

Een leuke, originele herinnering aan de geboorte van je kind, kleinkind, of wie je zo'n leuk cadeautje gunt ... Of een mooie krachtsteen, trooststeen, herinneringssteen maken voor jezelf of als cadeau.
Ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan met een steen, is mogelijk.


Ik maak soms ook "healingstones" om ze ergens neer te leggen, zodat ze door degene die ze vindt, meegenomen mogen worden. Dit zijn altijd verrassende vondsten, en het is leuk om een vondst terug te zien op de speciale Facebooksite "healingstones", maar wordt vaak niet gemeld.
"Achterlatertjes" is zo'n concept op Facebook waar ik soms aan mee doe.

Scroll door voor foto's.