simple web templates
Mobirise

Encaustic Art Workshops

Laat je verrassen door wat er op papier onststaat met de prachtige kleuren van de wasblokjes.
Het is echt bijzonder wat er onder je handen verschijnt, met een enkele streek over het papier. Het kunnen zomaar boodschappen aan jezelf zijn, maar gewoon lekker bezig zijn met het ijzertje en mooie kleurtjes is ook erg leuk.
Als je je focust op een probleem of iets waar je wat meer over wilt weten, zie je het antwoord vaak terug in je tekening.
Iedereen kan het, ook kinderen vinden het vaak heel leuk. Want gewoon lekker een uurtje met ijzertje en wasblokjes aan de gang is ook erg leuk.

 

Mobirise

Natuurcoaching

Encaustic Art Coaching® aan de hand van mijn natuurfoto's in mijn Atelier, of we gaan de natuur in, waarna je in mijn atelier een wastekening gaat maken.

Laat je raken en verbind je met wat je ziet en herkent in het beeld en maak daarna een verbindende encaustic wastekening. Aan de hand daarvan kijken we samen naar de beelden en wat zij jou te vertellen hebben.
Vaak gaat er een vraag of thema aan vooraf, wat jij wilt.


Mobirise

Online sessies

Een sessie waarin ik je meeneem om met andere ogen naar je leven van dit moment te kijken.
Deze vorm van coaching is ontstaan door/in de coronatijd, maar als de afstand te groot is om naar mijn Atelier te komen, is dit ook een fijne manier van coachen.

Ik maak een tekening voor je aan de hand van een recente foto van jou, je naam en je geboortedatum en samen kijken we ernaar in een online sessie.

Liive sessies in mijn atelier zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Ik verwelkom je graag!

Mobirise

Encaustic art coach®

In september 2020 ga ik een verdiepende vervolg opleiding van de encaustic art coach® opleiding volgen, ook bij Centrum Close2Nature, een opleiding die het wasschilderen combineert met oa. intuitief schilderen en paardencoaching.
Ik zal dan nog meer te bieden hebben dan ik nu al heb!