Stone Art

Voor een minibraderie Apeldoorn in oktober

Eind oktober ben ik uitgenodigd om met mijn stenen (en encaustic kaarten) op de minibraderie en halloween bingoavond bij nagelstudio LAK van Veronica Sipkema ( https://www.facebook.com/Studio-Lak-1562649147142595/) te komen staan. Er werd gevraagd naar wat speciale stenen,  dus ben ik druk aan de slag gegaan, want ik maak alles wat je wilt.

totaal gelakt

 

EXPOSITIE bij WARD ART in BARNEVELD juni/juli/aug/sep/deel oktober 2018

Gedurende de maanden juni/juli/aug/sep/en een deel van oktober 2018 liggen mijn stenen in een vitrinekast bij Ward's Art in Barneveld, dé kunstwinkel van Barneveld, waar tientallen kunstenaars hun werk tentoonstellen, en ook verkopen. Ik heb al eerder wat geexposeerd daar, foto's en schilderijen, en dit keer dus mijn stenen.

Hierna zijn mijn stenen te bewonderen/te koop in mijn atelier. Ik maak ook stenen in opdracht, dus wil je een mooie geboortesteen of een afscheids/troost-steen, of voor een andere gelegenheid, voor bv een afscheid of als relatiegeschenkje, laat het me weten, dan kunnen we overleggen.

STONEART 2

  

 

  Stenen beschilderen

steen1   ijsvogel  libel zwaan

Een leuke, originele herinnering aan de geboorte van je kind, kleinkind, of wie je zo'n leuk cadeautje gunt ... Of een mooie krachtsteen, trooststeen, herinneringssteen maken voor jezelf of als cadeau.

Ik beschilder ook stenen in opdracht, vraag hier gerust naar.

En ik maak soms "healingstones" om ze ergens neer te leggen, zodat ze door degene die ze vindt, meegenomen mag worden. Dit zijn altijd verrassende vondsten, en het is leuk om een vondst terug te zien op de speciale Facebooksite "healingstones", maar wordt vaak niet gemeld.


Stenenoverzicht

 

steen40

 Workshop: Je maakt je eigen steen of stenen in een workshop. Naar een eigen voorbeeld, of naar een voorbeeld van mij.  Het beschilderen gebeurt met acrylverf en met acrylstiften. Voor kinderen is dit ook erg leuk.

 

hert  geboortesteen1

15 3 uiltje uil 2 ref foto Sonja v d Asdonk