Wie ben ik

Ineke 26 8
 
Ik ben Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge (1951), gecertificeerd kunstzinnig coach en beeldend kunstenaar. Ik heb de vierjarige opleiding Kunstzinnig Coachen en Counselen en Innerlijke Ontwikkeling gevolgd bij de Kleine Tiki in Breda en 1 jaar aan Vrije Academie 't Pad te Groesbeek. \
In september 2019 ga ik de opleiding "encaustic art coach" volgen bij Centrum Close2Nature.
 
 
Mijn liefde voor mensen en hun ontwikkeling in combinatie met creativiteit hangt nauw samen met mijn eigen ontwikkelingsproces, waarin ik met vallen en opstaan me steeds verder mag ontwikkelen tot wie ik echt ben; waarin ik steeds meer maskers mag afleggen, overlevingsmechanismes mag loslaten en steeds meer vrijheid mag ervaren, vrijheid om te zijn wie ik ben. 
 
Alleen via creatieve middelen kan ik me uiten en mijn "dingen" verwerken, het is mijn uitlaatklep en mijn groeimiddel, en het geeft mijn leven de glans die ik nodig heb. Zonder dat geen leven voor mij. Leven met een hoofdletter dan.
 
Dit proces gun in jou ook. Of je nu kind of volwassen of oudere bent, het werkt: kunstzinnige coaching! Absoluut! Ik ondervind het nog dagelijks aan den lijve en zie het bij anderen gebeuren. Het is een prachtig proces, waarin je jezelf een groot cadeau geeft, waarbij je ook elke keer versteld staat van jezelf en van wat er uit jouw handen komt, en wat voor boodschappen het gemaakte creatieve werk voor jou heeft!
 
Als ik niet de gave van mijn creativiteit had gehad, had mijn leven er heel anders uit gezien. Ik fotografeer en schilder naar hartenlust, en zou niet zonder kunnen en willen! Ik ontwikkel me op dat gebied ook steeds verder, en het is echt genieten!
 
 
"Je handen zijn het verlengde van je hart!"