free amp template
Mobirise

Kunstzinnige Coaching en workshops

Een kunstzinnig coaching traject - op maat - bestaat uit 5 dagdelen van ca. 2 uur om de veertien dagen. Je werkt met allerlei materialen. De ervaring van cursisten en van mijzelf is, dat het warme, ontspannende sessies zijn, waarbij je jezelf verrast met wat er uit jouw handen komt. Creativiteit zit in ieder mens, ook in jou! Dit traject geeft je weer richting aan en duidelijkheid in je leven, zet je weer de goede richting uit. Je krijgt weer nieuwe impulsen waarmee je verder kunt. 

Mobirise

Kennismakings-
workshop

Als je nog niet precies weet wat je wilt, en je wilt gewoon eens ervaren hoe het is om met allerlei kunstzinnige materialen aan de slag te gaan en hoe mijn werkwijze is, adviseer ik je deze losse, eenmalige workshop van ongeveer 2 uur. Daarna kan je beslissen wat je wilt: of je het kunstzinnige coachings traject wilf volgen of dat het toch niet is wat je zocht.

Mobirise

Intuitief schilderen

Tijdens deze workshop ontstaan er prachtige, onverwachte beelden vanuit jouw hart, met een boodschap of inzicht voor jezelf. Laat je verrassen.
Je gaat tijdens deze 2 uur durende workshop aan de slag op doek met oa. acrylverf en allerlei middelen: kwasten, pasjes, sponsjes en je handen.
Je hebt geen schilderervaring nodig. We beginnen met een geleide meditatie, daarna ga je aan de slag en ontstaan er beelden van binnenuit.

Mobirise

Spelen met kleur

Wil je eens gewoon lekker spelen met kleuren, kijken wat er ontstaat als je nat-in-nat werkt met prachtige heldere aquarelkleuren, of wat er gebeurt als je kleuren mengt. Gewoon wat experimenteren.
Ik nodig je uit om hier lekker te komen spelen met kleur.


Mobirise

Alle coaching en workshops die ik naast de encaustic coaching te bieden heb.

Hier vind je informatie over kunstzinnige coaching, kennismakingsworkshops, intuitief schilderen, spelen met kleur en het kinderatelier.

Mobirise

Kinder Atelier

Het Kinder-Atelier is een plek waar jij als kind met creatieve materialen zoals verf, krijt, kleurpotlood, en klei, je gevoelens en emoties leert uiten, zonder daar woorden bij te hoeven gebruiken. Op een speelse, natuurlijke manier krijgen moeilijke dingen die ieder kind soms tegenkomt, dan zomaar een plekje van binnen.