how to develop own website
Mobirise

Over mij

Ik ben Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge (1951), gecertificeerd kunstzinnig en gecertificeerd encaustic art coach® en beeldend kunstenaar.
Ik heb de vierjarige opleiding Kunstzinnig Coachen, Counselen en Innerlijke Ontwikkeling gevolgd bij de Kleine Tiki in Breda en 1 jaar aan Vrijeacademie Het Pad.
Dit jaar, 2020, heb ik de bijzondere opleiding Encaustic Art Coach® afgerond bij Close2Nature, waar ik in september een tweede verdiepend jaar met meer tools, ga volgen.
Ik ben me ook aan het verdiepen in de Tzolkin, waarvan ik ook elementen in mijn Encaustic Art Coaching wil gaan inzetten.

Mijn liefde voor mensen en hun ontwikkeling in combinatie met creativiteit hangt nauw samen met mijn eigen ontwikkelingsproces, waarin ik met vallen en opstaan me steeds verder mag ontwikkelen tot wie ik echt ben; waarin ik steeds meer maskers mag afleggen en overlevingsmechanismen mag loslaten en steeds meer vrijheid mag ervaren, vrijheid om te zijn wie ik ben.

Ik blijf me verder ontwikkelen op bewustwordingsgebied, zoals cursussen en meditaties volgen bij de IAMacademy (praktisch toegepaste spiritualiteit) en me verdiepen in de Tzolkin bij www.mayawijsheid.


Mobirise

Vervolg

Via creatieve middelen, fotografie en in de natuur kan ik me uiten en mijn "dingen" verwerken, het is mijn uitlaatklep en mijn groeimiddel, en het geeft mijn leven de glans die ik nodig heb.

Dit proces gun in jou ook. Of je nu kind of volwassen bent, het werkt!Ik ondervind het nog dagelijks aan den lijve en zie het bij anderen gebeuren. Het is een prachtig proces, waarin je jezelf een groot cadeau geeft, waarbij je ook elke keer versteld staat van jezelf en van wat er uit jouw handen komt, en wat voor boodschappen het gemaakte creatieve werk voor jou heeft!

Op Facebook ben ik ook te vinden, met een algemene site en een aantal aparte pagina's daaraan gelinkt:
https://www.facebook.com/ineke.meijboombaggermanvanhouweninge

Mobirise

Beeldende Kunst, een passie

Ik schilder, teken en boetseer ook graag. Ik ben autodidact.

Boetseren deed ik een tijdje bij Masch Keramiek in Putten in een klein groepje, maar helaas is zij verhuisd, dus doe ik zelf af en toe wat in mijn eigen atelier.

Ik heb bij Alide Bouwsema in Lunteren een portretcursus gevolgd, maar verder maak ik gewoon wat ik leuk vind, voor mezelf, of in opdracht.
Ik schilder zowel intuitief als realistisch.

Mobirise

Fotografie, mijn grote passie!

Fotograferen is een van mijn eerste levensbehoeften, mijn grootste passie. ik ben altijd en overal aan het fotograferen en probeer wat ik zie steeds mooier weer te geven. Vooral de natuur is voor mij een grote inspiratiebron! Ik fotografeer vanuit mijn hart, en dat is ookwat ik regelmatig terug hoor van mensen die mijn foto's zien.
Met mijn foto's probeer ik ook de wereld een beetje mooier te maken.

Kijk voor mijn fotografiesite hier:
www.vrijevlinderfotografie.nl 

Atelier De Vrije Vlinder

kunstzinnige- en encaustic art coaching en creatieve workshops, fotografie en schilderkunst

 Leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden!
Kijk rustig rond wat hier te beleven is. Kies je voor kunstzinnige coaching, encaustic art coaching (in juni rond ik deze opleiding af), een leuke workshop, een geschilderd of getekend portret of een mooie foto of misschien iets heel anders op creatief/kunstzinnig gebied?

Kunstzinnige coaching is fijn als je even de richting op jouw pad kwijt bent - ik loop dan coachend een stukje mee op jouw pad dat zich aan jou opnieuw ontvouwt door wat er uit jouw hart ontstaat op papier, in klei of anderszins.
Je hoeft niet creatief te zijn! Je zult echt verwonderd zijn over wat er ontstaat: de beelden, kleuren, vormen ... ze hebben je veel te vertellen, zijn als een kompas op je pad.